Paincloud Convention 2018 i Oslo

oslo-963510_1920_Fotor

Vi er meget stolte, glade og beærede over, at repræsentere Danmark på Paincloud Convention 2018 med fremragende internationale foredragsholdere såsom Dr. Jason Silvernail, Dr. Silje Endresen Reme PhD, Dr. Tasha Stanton PhD, Dr. Mary O’Keeffe PhD, Todd Hargrove, Dr. Derek Griffin PhD, Joletta Belton og Lars Avemarie fra Smertespecialisterne.

Paincloud Convention er en fantastisk mulighed for at møde nogle meget dygtige forskere og kliniske eksperter fra andre dele af verden. Paincloud blev til for at gøre det lettere for terapeuter og behandlere at implementere den nyeste viden om forskning, smertebehandling, klinisk ræsonnering og smertevidenskab til deres praktiske hverdag.

Der er dog brug for at sælge 45 billetter i forsalg for at gøre konventionen til en realitet. Paincloud er stærkt afhængige af dette billetsalg. Grunden til at paincloud har billetter til forsalg i en kort periode, er for at se om de kan nå den tilmelding, som de har brug for til at dække de  økonomiske omkostninger forbundet med at holde en sådan stor international konvention.

Paincloud2018_Fotor

Læs mere om Paincloud Convention her.