Detox din tænkning

Fish

Efter stor efterspørgsel, er det os en glæde at vi kan informere om, at vi endelig afholder kursus i kritisk tænkning i København, søndag den 15. oktober 2017.

Kom til et spændende og lærerigt heldagskursus med fokus på kritisk tænkning og klinisk ræsonnering. Gennem dagen vil du blive udfordret på dine færdigheder og evner, indenfor klinisk ræsonnering og kritisk tænkning. Dette gennem øvelser, dialog og sparring med dygtige kolleger.

“Give a man a fish and you feed him for a day; teach a man to fish and you feed him for a lifetime.” Maimonides

Kurset vil gøre dig bedre til at analysere sundhedsinformation, så at sige vil du ikke kun få en fisk, men du vil lære at fiske.

Udvid din forståelse for hjernens kompleksitet, lær værktøjer til at øge din kritiske tænkning. Få også en øget forståelse for  logiske fejl, kognitive heuristiks samt logiske fejlslutninger.

“You can’t do much carpentry with your bare hands and you can’t do much thinking with your bare brain” Professor Bo Dahlbom

Vi kan alle blive bedre til at tænke kritisk, den store fare er når vi tror vi ikke kan blive bedre, og ikke ser det store læringspotentiale vi har, og den kæmpe positive effekt det kan have på kvaliteten af vores tænkning. Ligesom man ikke bliver en mester violinist uden træning, bliver du ikke en mester tænker uden træning.

Dette lærer du på klinisk ræsonnering og kritisk tænkning

• Få øget kendskab indenfor klinisk ræsonnering gennem praksis-arbejde og sparring

• Blive udfordret på dine færdigheder og evner omkring kritisk tænkning, logik og ræsonnering gennem opgaver og øvelser

• Få redskaber til at skærpe din argumentation og din kritiske tænkning

• Lær simple værktøjer til at øge din kritiske tænkning, og din logiske ræsonnering

• Få indblik i forskellige kognitive heuristiks og fejl samt logiske fejlslutninger, så du kan undgå dem

• Lær om mulige faldgruber i vores tænkning

• Få viden om det klassisk medicinske evidenshierarki, og epistemologiske processorer

I kursus prisen indgår desuden en stor mængde uddybende materiale, forskningsbaseret artikler og resumé af alle foredrag. Kursusmateriale vil blive uddelt på kursusdagen. På grund af, at vi har et mål om, at vores kurser har den højeste kvalitet og største praktiske anvendelighed for vores deltagere, har vi valgt at lave en deltager-begrænsning på 18 personer.

Klinisk ræsonnering og kritisk tænkning (detox)

Kurset er rettet specifikt mod sundhedsprofessionelle, men ivrige trænings entusiaster  og lægfolk som vil lære at tænke bedre er også meget velkomne.  Læs mere om kurset her.

Tilmeld dig til Smertekursus 2.0 i København, søndag den 15. oktober 2017. via billetto.dk her.

Tak til Morten Elsøe for inspiration til navn, faglig sparring og vidensdeling.