Smertekursus 2.0 i både København og Århus

kursus

Efter stor efterspørgsel, er det os en glæde at vi kan informere om, at vi gentager succesen og afholder Smertekursus 2.0 i København søndag den 18. februar og i Århus søndag den 4. marts.

Smertespecialisterne har valgt at tilbyde dette kursus til en kraftigt reduceret pris i en periode. Dette er på grund af at vi hos Smertespecialisterne mener at alle sundhedsprofessionelle bør arbejder ud fra den nuværende forskningsmæssig konsensus, og at de er indsat i denne viden og relevante forskning. Kurset blev hurtigt udsolgt sidste gang.

Smertekursus 2.0 er et spændende og lærerigt heldagskursus hvor du får en dybdegående forståelse for smertens kompleksitet og de mange faktorer, som påvirker smerteoplevelsen, og en forståelse for klientbaseret smerteundervisning.

Læs her hvad tidligere deltagere siger om kurset:

“Kursets indhold er need-to-know om nyeste evidens og paradigmer indenfor smertevidenskab for personer som gerne vil tages seriøst som sundhedsprofessionelle i håndtering af og vejledning om smerter.” Christoffer, Fysioterapeut

“En af de mest vidende personer på området, kan klart anbefales at søge ny eller opdateret viden her!” Jonas, Fysioterapeut

“Kan kun anbefale alle sundhedsprofessionelle at tage et eller flere kurser hos Smertespecialisterne. Fik en troværdig og professionel gennemgang af eksisterende forskning om smerter.” Gitte, professionsbachelor i ernæring og sundhed

“Med smertekursus 2.0 gav Lars mig på en simpel pædagogisk måde nyttig viden om den opdaterede viden om smerte, dog uden at lægge skjul på kompleksiteten bagved forskningen og de præsenterede teorier.” Jakob, Fysioterapeut

På grund af, at vi har et mål om, at vores kurser har den højeste kvalitet og største praktiske anvendelighed for vores deltagere, har vi valgt at lave en deltager-begrænsning på 18 personer. I kursus prisen indgår desuden en stor mængde uddybende materiale, forskningsbaseret artikler og resumé af alle foredrag. Kursusmateriale vil blive uddelt på kursusdagen.

Smertekursus 2.0 er en stærkt revideret, opdateret og forbedret udgave af det populære smertekursus (også kaldet moderne smertevidenskab). Alt materiale er blevet ajourført med den sidste nye forskning og yderligere evalueret, samt omstruktureret med brug af feedback fra tidligere kursister, derfor hedder det nu Smertekursus 2.0.

Smertekursus Feb 2018

Kurset er rettet specifikt mod sundhedsprofessionelle. Læs mere om Smertekursus 2.0 her. Læs mere information om tilmeldning her.

Tilmeld dig til Smertekursus 2.0 i København, søndag den 18. februar via billetto.dk her.

Tilmeld dig til Smertekursus 2.0 i Århus, søndag den 4. marts via billetto.dk her.