Smerte – Et patientcentreret foredrag

pain-bps

Efter stor efterspørgsel er det os en glæde at vi kan informere om, at vi holder vores første foredrag specielt til patienter med smerter, pårørende og ikke-sundhedsprofessionelle. Underviser er fysioterapeut og medgrundlægger af Smertespecialisterne, Lars Avemarie.

Der er det seneste årti sket et kæmpe videnskabeligt gennembrud indenfor videnskaben om smerte. Derfor er der et paradigmeskifte i gang indenfor behandling mennesker, som lever med længerevarende smerter.

Vi ved, at det er de færreste, som har fuld adgang til alle de relevante videnskabelige tidsskrifter og databaser, og at de dermed er afskåret fra at drage nytte af denne nye forskningsmæssige viden. Den triste ved dette er, at der er en stor guldgrube af forskningsbaseret viden om smerte, som mennesker med smerter ofte ikke bliver gjort opmærksomme på og kunne have gavn af.

Der hersker også en stor grad af kompleksitet inden for dette område. Det er langtfra alle mennesker med smerte som har tid eller muligheder for at få et fuldt og komplet overblik over den store mængde af nye viden, som er kommet frem de sidste 30 år.

Dette lærer du på foredraget:

• Få en udførlig og dybdegående gennemgang af de mange forskellige faktorer som påvirker smerte
•  Får en udførlig gennemgang af paradigmeskiftet fra den biologiske tankegang til den opdaterede og mere holistiske smertemodel
• Få grundig gennemgang i den mest opdaterede smertemodel, som bør være fundamentet for nutidig behandling af kompleks smertetilstande.
• Få en udførlig gennemgang af det mest omfattende videnskabelige perspektiv på smerte
• Få kendskab til den moderne smertevidenskab og få en dybdegående forståelse for smerters kompleksitet
•  Få et stærkt udgangspunkt for indeholdet af en opdateret og nutidig behandlingsstrategi.

Vi vil forsøge med foredraget at vidergive en forståelse af den moderne smertevidenskab og forklare elementerne i en opdateret og nutidig behandlingsstrategi. Vi vil give mennesker med smerter viden, opdateret information og redskaber, så de bedre kan analysere, bedømme og vurdere, hvilke tiltag der er mest fordelagtige for den individuelle situation som de er i. Således, at man i samarbejde med sin læge og/eller behandler kan komme frem til en opdateret og mere helhedsbaseret behandlingsstrategi.

I foredraget indgår der en mængde uddybende skrifligt materiale, samt resumé af foredraget. Betalingsbetingelser og specielle arrangør forbehold er de samme som på vores kurser, og kan læses her.

 

Underviser: Fysioterapeut Lars Avemarie

Tid og dato: Onsdag d. 9. Maj, kl. 17.00 – 20.30 (3,5 timer)

Hvor: Professionshøjskolen Metropol, Sigurdsgade 26, 2200 København N

Deltagerbegrænsning: 45 personer (ikke-sundhedsprofessionelle)

Pris: 249 kr. pr. person. (ekskl. admin. gebyr på 25 kr.)

 
Tilmeld dig til Smerte – Et patientcentreret foredrag i København, Onsdag d. 9. Maj via billetto.dk her.