Smertespecialisternes ressourcegruppe

SmertegruppeNY

Som deltager på kurser i kursusrækken (Smerte-kursus 2.0, klinisk ræsonnering og kritisk tænkning, samt neurovidenskabelig smertemodulation) får du mulighed for at blive medlem af en eksklusiv lukket ressource- og netværksgruppe.

I netværksgruppen får du tilgang til yderligere ressourcer og har derudover mulighed for at sparre og stille spørgsmål til både undervisere og kollegaer. Målet med netværksgruppe er også at gøre det nemt og overkommeligt, at holde sig ajour med den nuværende smerteforskning, så man altid behandler ud fra den nuværende forskning og en forskningsbaserede tilgang til smertebehandling.

Et andet mål er at bygge bro mellem deltagernes kliniske erfaringer og den moderne smertevidenskab, dette igennem yderligere vidensdeling og dialog efter kurset er slut.

En problematik som de fleste kan nikke genkendende til er, at man kommer hjem efter et kursus, hvor man har fået en kæmpe stor mængde viden, og man er meget motiveret. På kurset har man haft stor nytte af den faglige sparring som foregår mellem sig selv og ens kollegaer, samt muligheden for at stille spørgsmål til underviseren. Men efter kurset står man alene sammen den sværeste problematik og det er her den fantastiske nye viden ofte kommer til kort, man står nemlig alene med at skulle sørger for integrationen af denne nye forskningsbaserede viden – i ens daglige praktiske arbejde.

Ressourcegruppe er vores forsøg på at løse denne problematik på en effektiv og let måde. Så at vores kursister (på et af Smertespecialisternes kurser i kursusrækken) undgår at opleve dette problem, og i hvert fald mindske graden af “mandags syndromet” som det populært kaldes.

Ressourcegruppe er lukke og der gives først adgang når man har deltaget, på et kursus i kursusrækken. Gruppen er facebook baseret, så det kræver medlemskab af facebook hvis man vil være medlem.

Facebook gruppen finder du her.