the_thinkerKom til et spændende og lærerigt heldagskursus med fokus på klinisk ræsonnering og kritisk tænkning. Gennem dagen vil du blive udfordret på dine færdigheder og evner, indenfor klinisk ræsonnering og kritisk tænkning. Dette gennem øvelser, dialog og sparring med dygtige kolleger.

På dagen gennemgås forskellige simple værktøjer til at øge din kritiske tænkning, hvorefter der tages fat omkring det klassisk medicinske evidenshierarki, samt epistemology. Udover en fordybelse i klinisk ræsonnering og kritisk tænkning, får du også indblik forskellige kognitive heuristiks og fejl, samt logiske fejlslutninger.

Igennem hele dagen lægges der især vægt på kritisk tænkning som et aktivt redskab for at sikre størst mulig effekt af behandlingen. På dette kursus er det en del praksis med case-stories. Læs om Smertespecialisternes mission her.

Som deltager på dette kursus bliver du medlem af en eksklusiv netværksgruppe hvor du får tilgang til yderligere ressourcer og derudover har mulighed for at sparre og stille spørgsmål til både undervisere og kollegaer. Målet med netværksgruppe er også at gøre det let og overkommeligt at holde sig ajur med den nuværende smerteforskning, så man altid behandler ud fra den mest nuværende og opdaterede forskning omkring smerte.

Klinisk ræsonnering og kritisk tænkning er rettet specifikt mod sundhedsprofessionelle, såsom fysioterapeuter, ergoterapeauter, læger, sygeplejersker, psykomotoriske terapeuter, farmaceuter, tandlæger, psykologer og personlige trænere der ønsker forbedre deres evner inden for klinisk ræsonnering og kritisk tænkning.

For at få størst muligt udbytte af dette kursus, anbefales det at man allerede har et stort kendskab til den biopsykosociale smertemodel, den moderne smertevidenskab og klientbaseret smerteundervisning,

Læs også om muligheden for Refresher-kurser her, og læs mere om Smertespecialisternes kursusrække af heldagskurser her.

På grund af vi hos Smertespecialisterne har et mål om at vores kurser har den højeste kvalitet, og største praktiske anvendelighed for vores deltagere, har vi valgt at lave en deltager-begrænsning. Dette på alle kurser i Smertespecialisternes kursusrække. Dette er også for at sikre mulighed for en reel interaktion med underviseren.

I kursusprisen indgår der en stor mængde uddybende skrifligt materiale, forskningsbaseret artikler og resumé af alle foredrag, samlet over 40 sider. Materialerne er nøje udvalgt med det formål at forbedre sin klinisk ræsonnering og tænkning, samt undgå logiske fejl. Kursusmateriale vil blive uddelt på kursusdagen.

Læs mere information om tilmeldning her.

 

Underviser: Fysioterapeut Lars Avemarie

Tid: Heldagskursus (kl. 09.00 – 17.30)

Deltagerbegrænsning: 8-12 personer (sundhedsprofessionelle)

Pris: 950 kr. pr. person. (ekskl. . admin. gebyr på 70 kr.)