iStock_000006935624SmallKom til et spændende og lærerigt heldagskursus med fokus på neurovidenskabelig smertemodulation, kurset består grundlæggende af to dele.

Første del er en kritisk gennemgang af de mest populære modaliteter indenfor smertehåndtering og de mest populære terapeautiske metoder. Den anden del består at en indføring i neurovidenskabelig smertemodulation, samt principperne bagved 
smertemodulation. På dette kursus er det også evt. praksis arbejde med case-stories. Som deltager på dette kursus bliver du medlem af en eksklusiv netværksgruppe hvor du får tilgang til yderligere ressourcer og derudover har mulighed for at sparre og stille spørgsmål til både undervisere og kollegaer.

Målet med netværksgruppe er også at gøre det let og overkommeligt at holde sig ajour med den nuværende smerteforskning, så man altid behandler ud fra den mest nuværende og opdaterede forskning omkring smerte. For at få størst muligt udbytte af dette kursus, anbefales det at man allerede har et kendskab til den biopsykosociale smertemodel, klientbaseret smerteundervisning, samt den moderne smertevidenskab. Det anbefales også at man er indsat i kritisk tænkning, epistemologi og videnskabsteori. Læs om Smertespecialisternes mission her.

Kurset er rettet specifikt mod sundhedsprofessionelle, såsom fysioterapeauter, ergoterapeauter, læger, sygeplejersker og personlige trænere der ønsker forbedre deres evner inden for Neurovidenskabelig smertemodulation.

JournalsVores kursus er baseret på videnskabelige studier samt reviews, fra f.eks European Journal of Pain, PAIN (Journal of the IASP), og Journal of the American Physical Therapy Association, British Journal of Sports Medicine (BJSM), Physical Therapy in Sport, Archives of Physical Medicine and Rehabilitation, The Clinical Journal of Pain, The New England Journal of Medicine (NEJM), British Medical Journal (BMJ), The American Journal of Sports Medicine, samt PLOS Medicine med forskning fra f.eks Lorimer Moseley, McGill, Melzack, Wall, O’Sullivan, Hodges, Deyo, Boden, Boos, Zusman, Arendt-Nielsen, Puentedura og Louw.

På grund af vi hos Smertespecialisterne har et mål om at vores kurser har den højeste kvalitet, og største praktiske anvendelighed for vores deltagere, har vi valgt at lave en deltager-begrænsning. Dette på alle kurser i Smertespecialisternes kursusrække. Dette er også for at sikre mulighed for en reel interaktion med underviseren. Læs også om muligheden for Refresher-kurser her, og læs mere om Smertespecialisternes kursusrække af heldagskurser her.

 

I kursus prisen indgår desuden en stor mængde uddybende materiale, forskningsbaseret artikler og resumé af alle foredrag. Kursusmateriale vil blive uddelt på kursusdagen.

Underviser: Lars Avemarie

Info: Heldagskursus, kl. 09.00 – 17.30

Deltagerbegrænsning: 18 personer (sundhedsprofessionelle)

Pris: 1250 kr. pr. person. (ekskl. admin. gebyr på 50 kr.)