iStock_000017369196SmallSom deltager på vores kursusrække, er man en ekspert i smertevidenskab. Man er blevet sat ind i den nyeste forskning og evidens indenfor smertevidenskab og behandling. Det betyder at man kan forvente en opdateret behandlingsstrategi hvor man som patient får en øget indsigt i eget nervesystem og smerters kompleksitet.

Som ekspert i smerte har man fået indsigt i smerte og kommunikation som hjælper til at sikre at man som patient bliver delagtiggjort i behandlingen og får et indblik i hvor meget og hvor hurtigt man kan udfordre sig selv, på sin vej tilbage til normalt funktionsniveau og en normal hverdag. Læs om vores mission her.

Som ekspert i smerte arbejder man udfra den nuværende forskningsmæssig konsensus, og ser på smerte som en multifaktoriel oplevelse som bliver skabt og reguleret af din hjerne og nervesystemet. Man tilkendegiver også kompleksiteten af smerte og smerteoplevelsen, og samtidig anvende man også den viden vi har, fra den moderne smertevidenskab.

Som ekspert i smerte er man medlem af en eksklusiv og lukket netværksgruppe hvor man har tilgang til ressourcer til yderligere faglig fordybning. Målet med denne netværksgruppe, er også at gøre det let og overkommeligt at holde sig ajur med den nuværende smerteforskning, så man altid behandler ud fra den mest nuværende og opdaterede forskning omkring smerte.